Handelsbetingelser

Indledning:

Hjemmesiden www.huntersstory.dk drives af firmaet:

CVR nr: 38002198
Huntersstory IVS
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Tlf: 42198358

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på huntersstory.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til huntersstory.dk via kontakt@huntersstory.dk, såfremt kunden ønsker det.

Da produkterne er håndlavede bestillingsvarer, kan der forekomme mindre forskelligheder i mellem produkterne. Det betyder, at den samme vare kan variere i udseende og dimensioner i mindre grad.

Priser:

Alle priser er vist i danske kroner inkl. Moms.

Bestilling:

Endelig aftale mellem dig (som kunde) og Huntersstory IVS anses for indgået, når din ordre er modtaget og bekræftet af Huntersstory IVS. Alle priser og tilbud på den erhvervsdrivendes webshop er uden obligo.

Ved bestilling af varer fra huntersstory.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår, og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og huntersstory.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse.

www.huntersstory.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse.
For at handle på www.huntersstory.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Betaling:

På www.huntersstory.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard og Visa Electron.

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Betalingen foregår i gennem Paypal

Når du indtaster dine kontooplysninger og gennemfører betalingen, vil pengene blive trækket med det samme.
Da produkterne er bestillingsvare, afventes der ikke med at trække pengene indtil varen er sendt

 

Levering:

Der må på varerne påberegnes en leveringstid på op til maksimalt 5 uger. Leveringstiden varierer efter sæson.
Den aktuelle forventelige leveringstid fremgår på ordrebekræftelsen.

Varerne leveres af GLS til købers ønskede leveringsadresse i tidsrummet 7-16.

Hvis du som modtager ikke er hjemme, når GLS leverer din pakke, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken. Køber modtager information om pakkeshoppen via de kontaktinformationer køber har angivet ved købet.

Pakken kan afhentes samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage. Når pakken er i en GLS PakkeShop, betragter GLS pakken som “leveret”.

Hvis køber ikke afhenter pakken inden 10 hverdage, returneres den til afsender.

Det er ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser.
Ønskes varerne leveret til adresse indenfor bro-faste øer, er prisen på levering 65 DKK ved ordre på under 1000 DKK, og 0 DKK ved ordre til en værdi over 999 DKK.
HuntersStory IVS levering ikke udenfor bro-faste øer.
Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare igennem www.huntersstory.dk, modtager køber en kvittering for modtagelsen af din bestilling.

Kvittering for modtagelse af bestilling er ikke en godkendelse af ordren, og dermed er aftalen endnu ikke bindende på dette tidspunkt

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail eller telefon. Find kontaktinformationer på www.huntersstory.dk

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Varen skal sendes til virksomhedens adresse: Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Køber skal indledningsvist selv afholde fragtomkostningerne. Herefter vurderes sagen. Hvis klagen viser sig at være dækket af købeloven, refunderes fragtomkostningerne.

Sælger er kun forpligtet til at betale transporten hvis klagen er omfattet af købeloven.

Klagemuligheder

Oplever du er behov for at klage over et produkt eller en service, du har købt hos Huntersstory IVS, kan du sende en klage til vores kundeservice på kontakt@huntersstory.dk. Skriv venligst i emnefeltet, at det drejer sig om en klage.
Hvis du efterfølgende ikke mener, at vores kundeservice har behandlet din klage i overensstemmelse med dine forventninger, så kan du gå videre med den klage til:

Nævnenes hus, Området for forbrugerklager
Center For Klageløsning
Toldboden 2
8800 Viborg
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU kommisionens online klageplatform

Klageplatformen kan findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klager her, skal du oplyse vores email adresse: kontakt@huntersstory.dk.

Fortrydelsesret

Når du handler hos www.huntersstory.dk har du jævnfør forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 3 ikke fortrydelsesret. Dette skyldes at produkterne er specielt fremstillet til dig (bestillingsvare), hvilket gør, at de ikke kan sælges til anden køber. Du vil derfor som forbruger ikke kunne gør fortrydelsesretten gældende. Dette vil fremgå i bestillingsforløbet

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

huntersstory.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af huntersstory.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og huntersstory.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til huntersstory.dk’s egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for huntersstory.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. huntersstory.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Persondata

For at kunne handle på www.huntersstory.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til HuntersStory IVS via e-mail kontakt@huntersstory.dk

Statistik

Huntersstory IVS fører statistik over hvilke dele af websitet, og hvilke produkter vores kunder besøger. HuntersStory IVS anvender disse informationer til at optimere de produkter og sider, vores besøgende anvender mest. Vi videregiver ikke disse informationer til tredjemand.

Forbehold for ændringer:

Huntersstory IVS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Sidst ændret: 14/05 – 2017